Новият SUV е зареден с 525 к.с. и има подобрени

...
 
Новият SUV е зареден с 525 к.с. и има подобрени
Коментари Харесай

Land Rover Discovery SVX – всъдеход за спортисти

  Новият SUV е зареден с 525 к.с. и има усъвършенствани офроуд благоприятни условия
На автосалона във Франкфурт британците от Land Rover показват новия състезателен всъдеход Discovery SVX, задвижван с 5,0-литров бензинов мотор V8 с машинален компресор, комбиниран с 8-степенна автоматизирана трансмисия. Благодарение на тази композиция, Land Rover Discovery SVX развива голяма мощ от 525 к.с. и величествен въртящ миг от 625 Нм. Най-екстремният Land Rover до момента има безупречна проходимост, която се дължи на нараствания пътен луфт, повдигнатото окачване и каросерия, по-голямо изместване на колелата и огромните гуми за всевъзможен терен Goodyear Wrangler с диаметър 815 мм върху ковани 20-инчови алуминиеви джанти с гуми размер 275/55 R20. Discovery SVX ще бъде първият Land Rover, сглобяван на ръка в техническия център SVO, а производството стартира през 2018 година

 
 Discovery SVX е с неповторими предни и задни брони със защитни кори и железни тегличи с оранжево покритие. Discovery SVX е с неповторими предни и задни брони със защитни кори и железни тегличи с оранжево покритие.
 

Новият Land Rover Discovery SVX има усъвършенствани челен и заден ъгъл на заход и ъгъл на превъзмогване, реализирани посредством покачване както на олекотената алуминиева архитектура, по този начин и на въздушно окачване на четирите колела с амортисьори с дълъг ход и изменени шарнирни съединения. Новият Discovery SVX е оборудван със специфична система Terrain Response 2 и система за деен надзор против катурване. По този метод всъдеходът SVX комбинира проходимост върху всевъзможен терен с динамични характерности на състезателен модел.

 
 Discovery SVX е оборудван с обичаен селектор, вместо въртящия се контролер за избор на режим. Discovery SVX е оборудван с обичаен селектор, вместо въртящия се контролер за избор на режим.
 

Хидравлична система за надзор против катурване дава увеличено изместване на колелата и усъвършенстван надзор върху каросерията, като усъвършенства рисковото сцепление и в същото време понижава клатенето на каросерията за гладко и устойчиво шофиране по пътна настилка. Discovery SVX е оборудван също с деен централен и електронен заден заключващ се диференциал, които работят със особено настроената система Terrain Response 2, с цел да усъвършенстват сцеплението върху всевъзможни повърхности. Освен това моделът разполага с динамични системи като надзор при втурване по надолнище, електронен надзор на сцеплението, адаптивна динамичност, динамичен надзор на стабилността и изменчиво електрическо сервоусилване на кормилото. Discovery SVX е оборудван с обичаен селектор.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР